Werk met ons

Verdieping & Verbinding
2023_SoulSisters-01609


Wij begrijpen (heel goed!) dat met je vriendinnen naar feestjes gaan, uit eten of naar de bioscoop super leuk is!

Maar soms verlang je naar iets diepsers, iets nieuws, iets ‘next level’. Daar hebben wij iets op bedacht.

Of het nu gaat om een onderdeel van een babyshower, een vrijgezellenfeest, of gewoon een bijzondere avond met je vriendinnen, wij bieden een ervaring die anders is dan alles wat je al eerder hebt meegemaakt. Ook zakelijk gezien, binnen een teamdag een absolute verrijking!

Wat kun je verwachten? Bij ons draait alles om jullie wensen. Wij passen onze activiteiten aan op basis  van wat jullie willen ervaren. Je mag het zien als een SoulSisters cirkel, maar dan op maat gemaakt


voor jullie. Met elementen als een kop cacao, kruidenthee, een meditatie, visualisatie, yoga, een schrijfopdracht om verder te komen in je zelfontwikkeling, dansen. 

Het is een kans om echt te verbinden, tijd door te brengen met elkaar op een ander niveau en ook de tijd nemen voor jezelf.

Misschien heeft jullie groep behoefte aan een specifiek thema, wij staan overal voor open! Er is ruimte voor het delen van verhalen en naar elkaar te luisteren zonder oordeel. Dit alles gebeurt met een glimlach en soms ook een traan, want emoties zijn zo welkom!

Kortom, wij bieden een ervaring die niet alleen verbindt maar ook verrijkt. Klaar om samen op avontuur te gaan?